Новини

Знімки стануть чіткішими: у Google Фото з’явилися нові функції

До списку інструментів додали  опції «Різкість» та «Зниження шуму».

Фото unsplash.com

У застосунку Google Фото з’явилися два інструменти редагування. Так, тепер можна змінювати різкість та видаляти зернистість з фото, роблячи його чіткішим. Поки що нові функції доступні для Android-версії додатка Google Фото.

Про це повідомляють на сайті 9to5google.

Після вибору опції «Редагувати» та переходу до списку інструментів у кінці з’явилися опції «Різкість» та «Зниження шуму».

А для того, аби привернути увагу користувача до нових інструментів, їх позначили жовтими крапками.

Процес взаємодії з новими функціями простий. Обидві опції доповнюються шкалою від 0 до 100. На ній розташований повзунок, за допомогою якого можна змінювати різкість або регулювати рівень шуму на знімку.

Зазначають, що функції перебувають на етапі поширення, тому зараз можуть бути доступні не всім користувачам Google Фото. Користувачам залишається лише чекати, коли інструменти «Різкість» і «Зниження шуму» з’являться у списку доступних інструментів редагування.

Раніше ми писали про те, що Google з 1 червня 2021 року змінить політику зберігання фотографій в облікових записах. Будь-яке фото чи відео, завантажене в розділ Google Photos, буде зараховане до 15 гігабайт Google диску. Якщо користувачу цього буде замало, компанія запропонує купити додаткове місце або перейти на пакет платних послуг Google One.

Коментарі