Новини

В Україні проведуть конкурс з безпеки на дорогах для шкіл. Призовий фонд – 80 тисяч гривень

Команди мають проводити громадські молодіжні акції з безпеки дорожнього руху і публікувати фото і відео у соцмережах з відповідними хештегами.

Фото BBC Creative, unsplash.com

В Україні запускають хештег-марафон #SafetyChallenge #Love30.  Це всеукраїнські змагання серед шкільних команд з безпеки дорожнього руху, які відбуватимуться у IІІ етапи впродовж місяця.

Про це повідомляє видання osvita.ua.

Команди мають проводити громадські молодіжні акції з безпеки дорожнього руху. А також публікувати у фейсбуку та інстаграмі із хештегом #SafetyChallenge та #LOVE30 фото та відеозвіти про виконання кожного етапу змагання.

Хто може взяти участь

У хештег-марафоні можуть узяти участь команди з державних, комунальних, приватних, позашкільних навчальних закладів. Навчальний заклад може зареєструвати команду із 8 осіб. Це можуть бути учні молодшої, середньої та старшої школи, педагоги та батьки.

У кожній команді необхідно визначити лідера. За умовами змагань, у нього має бути сторінка в інстаграмі та фейсбуку, де потрібно буде робити публікації з відповідними хештегами. Ці акаунти потрібно вказати під час реєстрації.

Хештег-марафон розпочинається 29 квітня і проходитиме у три етапи.

Перший етап – «Моя безпека на дорозі!» триватиме з 29 квітня до 9 травня. Другий етап триватиме з 10 травня до 20 травня. Третій етап триватиме до 31 травня.

Винагороди переможцям

Команди-переможці отримають фінансування проєктів з поліпшення безпеки руху: за 1 місце – 50 тисяч гривень, за 2 місце – 20 тисяч гривень, 3 місце – 10 тисяч гривень.

Також будуть додаткові цінні призи у спеціальних номінаціях. Окрім того, 100 шкіл забезпечать комплектами світловідбивальних жилетів.

Реєстрація на змагання триватиме до 26 квітня.

Зареєструватися можна за посиланням.

Нагадаємо, що в японському місті Нагоя відкрили українську школу. Там вже провели перше заняття.

Коментарі