Новини

Знайти ідеальну пару з протилежними поглядами: в Україні запускають унікальний проєкт для дискусій

Молодь із різних регіонів України матиме змогу подискутувати на важливі для країни питання.

Фото Headway, unsplash.com

У травні цього року в Україні відбудеться проєкт «Молодь говорить». Це немодерована розмова сам-на-сам. У ній зможуть брати участь усі охочі люди з максимально протилежними точками зору на питання, що формують вектор розвитку країни.

Про це йдеться на сайті проєкту «Молодь говорить».

Його автори запрошують молодь віком від 18 до 35 років, яка проживає в Україні і бажає задовольнити свою потребу в якісному спілкуванні та діалозі.

«Онлайн-побачення наосліп — шанс випробувати новий та незвичайний формат обговорення важливих для тебе та цілої країни питань, які формують вектор розвитку країни.

Це спосіб поділитися своїм баченням та позицією, поспілкуватися з людиною, у якої протилежне бачення, вийти за межі своєї інформаційної бульбашки і допомогти іншим вийти за межі їхньої», — йдеться в повідомленні.

Аби долучитися, потрібно зайти на сайт, відповісти на запитання «так» чи «ні» до 25 квітня 2021 року, зареєструватися та отримати свій match — ідеальну пару з протилежними поглядами.

Співрозмовники оберуть зручну онлайн-платформу та зустрінуться у мережі 15 травня о 15:00. Вони матимуть можливість поспілкуватися з людиною з іншого регіону країни з протилежним баченням, поділитися своїми поглядами та стати першими в цьому унікальному та нестандартному форматі обговорення суспільно-політичних тем.

«Молодь говорить» є частиною програми, яку впроваджують за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконує IREX у партнерстві з «Будуємо Україну разом» (БУР), центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальности» (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network. Партнером із реалізації є німецький проєкт My Country Talks.

Коментарі