Новини

В Україні стартував екологічний конкурс «Мішечок»: як долучитися

Мета проєкту – сформувати звичку користуватися багаторазовими торбинками в побуті та поширити ідеї відмови від пластику.

Міжнародний молодіжний рух «School Recycling World» запрошує активних громадян з усіх областей України стати частиною руху з поширення доступних екологічних рішень.

Зараз активісти оголосили про старт екоконкурсу «Мішечок». Про це повідомляє «School Recycling World».

Мета проєкту – сформувати звичку користуватися багаторазовими торбинками в побуті та поширити ідеї відмови від пластику.

Як зазначають у повідомленні, умови участи прості: необхідно пошити торбини, зробити їхні фото або відео, опублікувати в соціальних мережах із хештегами #мішечокSRW  #ПакетНеПотрібен #schoolrecyclingworld #мішечок і прзначити сторінки «School Recycling World» у фейсбуку та інстаграмі.

Такі роботи будуть автоматично брати участь в індивідуальних розіграшах подарунків.

«Будьте активними, креативними та екологічно відповідальними. Шийте мішечки, користуйтеся ними в побуті, діліться в соціальних мережах. Можливо, саме ваш мішечок стане трендом весни 2021 року, який підхоплять українці», – зазначає президентка Міжнародного молодіжного руху «School Recycling World» Юлія Мархель.

Нагадаємо, у США вчені розробили біопластик на основі тирси. Він може розкладатися за три місяці.

Коментарі