Новини

«Не скасували, а призупинили продаж квитків»: чи буде авіарейс Чернівці-Київ

Авіакомпанія «Мотор Січ» призупинила продаж квитків.

Фото Jakob Owens, unsplash.com

Авіакомпанія «Мотор Січ» призупинила продаж квитків на авіарейс Київ-Чернівці-Київ.

Наразі неможливо купити квиток на рейс, а на екрані з’являється інформація про те, що варіанти перевезення не знайдені. А серед можливих причин: відсутній рух повітряних суден на обраному напрямку, відсутні рейси в зазначений діапазон дат або ж на рейсах немає вільних місць.

У міжнародному аеропорті «Чернівці» імені Леоніда Каденюка відреагували на цю ситуацію та повідомили:

«Нині деякі ЗМІ активно поширюють некоректно подану інформацію щодо нібито скасування заявленого авіакомпанією «Мотор Січ» авіарейсу «Чернівці-Київ (Жуляни)-Чернівці».

Наразі жодної офіційної відмови авіакомпанії «Мотор Січ» від здійснення авіарейсу Чернівці-Київ (Жуляни)-Чернівці до КП «Міжнародний аеропорт «Чернівці» ім. Леоніда Каденюка» не надходило».

Також у пресслужбі підприємства зазначили, що наразі відомо лише про тимчасове призупинення продажу авіаквитків. Та зауважили, що, можливо, це пов’язано з карантинними обмеженнями та введенням жорсткого локдауну у зв’язку з пандемією COVID-19 у Києві.

У пресслужбі Чернівецької міської ради повідомили, що рейс Київ-Чернівці таки відбудеться, як і планували, 12 квітня.

Заступник чернівецького міського голови Ігор Крохмаль зазначив, що міська рада зконтактувала з керівництвом авіакомпанії «Мотор Січ». Там підтвердили призупинення продажу квитків.

«Про причини призупинення продажу квитків нам не повідомили. Також не йшлося про скасування рейсів. Щодо продажу квитків — це фінансово-господарська діяльність підприємства, і ми не можемо в це втручатися», — зазначив Ігор Крохмаль.

Він додав, що таке рішення може бути пов’язане із запровадженням у Києві жорсткого карантину. Ще одне припущення: є ще одна авіакомпанія, яка буде здійснювати авіаперельоти з Чернівців до Києва у червні.

Нагадаємо, раніше з’явилася інформація про ще одну авіакомпанію — «Windrose», яка здійснюватиме авіаперельоти між Чернівцями та Києвом.

 

Коментарі