Новини

У США пограбували ресторан за 45 секунд, а власник закладу запропонував грабіжнику роботу. Чому

Поки власник чекає, коли грабіжник вийде з ним на зв’язок.

Фото standard.co.uk

У місті Аугусті, що у штаті Джорджія, 3 квітня пограбували ресторан. Однак власник закладу вирішив не викликати поліцію. Натомість запропонував грабіжнику роботу.

Про це повідомляє CNN.

«Ні поліції, ні зайвих питань. Сідаємо й обговорюємо те, як ми можемо змінити ваш життєвий шлях», — написав у фейсбуку власник закладу Карл Уоллес.

За його словами, близько 4 години ранку хтось увірвався до закладу. До речі, це сталося 3 квітня, напередодні Великодня для християн західного обряду. 

Як показали камери спостереження, чоловік за 45 секунд вичистив касу та втік у той момент, коли запрацювала сигналізація.

Це спершу розізлило Карла Уоллеса, однак згодом йому стало шкода грабіжника.

«Шкода за шлях, який він обрав у житті. Я також думаю про те, на яку небезпеку наражає себе людина щоразу перед крадіжкою», — сказав ресторатор.

Крім того, Уоллес спілкувався з власниками тих закладів, які нещодавно пограбували. Цілком можливо, що це могла зробити та сама людина.

Врешті, чоловік вирішив запропонувати роботу грабіжнику. Причина — хоче стати «наставником для людини, яка обрала неправильний шлях у житті». Зараз власник чекає, коли невідомий зв’яжеться з ним.

Ми раніше писали про те, як у працівника Посольства Нідерландів в Україні вкрали велосипед. Чоловік залишив його біля Національного антикорупційного бюро у Києві, однак коли повернувся, свого двоколісного не знайшов.

Коментарі