Новини

У мережі запустили флешмоб на захист безпородних тварин

Його мета – привернути увагу до проблеми безпородних тварин, які часто стають безпритульними. 

Фото з фейсбуку Фонд допомоги тваринам Best Friends Ukraine

Флешмоб «У мене дворняжка» запустила організація «Фонд допомоги «Best Friends Ukraine». Вони першими опублікували заклик розповідати про своїх безпородних чотирилапих і запустили хештег #у_мене_дворняжка. Про це повідомляє 24 канал.

Мета флешмобу – привернути увагу до проблеми безпородних тварин, які часто стають безпритульними. Долучитися до акції може кожен, це дуже просто.

У Фонді допомоги тваринам зазначають, що почали акцію, оскільки в Україні досі вважають за краще заводити породистих тварин. У той час багато собак і котів, здебільшого безпородних, гинуть на вулицях або все життя проводять у притулках.

«Ми хочемо донести, що дворняжки нічим не гірші породистих, вони такі ж. Їм також потрібні будинок, господар, любов і турбота. Вони також здатні дарувати радість і дружбу. Пишайтеся своїми улюбленими дворняжками! Друзів не купують, їх знаходять і рятують!», – зазначають організатори.

Аби долучитися до акції, потрібно: опублікувати фото своїх улюбленців-дворняжок, трохи розповісти про них, поставити хештег #у_мене_дворняжка. У флешмобі беруть участь і котики, і песики.

 

Коментарі