Новини

Де торгуватимуть морозивом та квасом: у Чернівцях оголосили конкурс

Пересувні тимчасові споруди для торгівлі морозивом та квасом працюватимуть з 10 травня до 11 жовтня цього року.

Фото Erwan Hesry, unsplash.com

Департамент містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької міської ради оголосив проведення конкурсу. Переможці отримають права для розміщення пересувних тимчасових споруд із торгівлі морозивом, квасом та прохолоджувальними напоями.

Про це повідомляє пресслужба Чернівецької міської ради.

«Перший крок торгів становить 10 відсотків від суми початкового внеску, наступні – в розмірі не менше 10 відсотків від попередньо запропонованої ціни. Претендент під час торгів має право з голосу запропонувати розмір плати за користування елементами благоустрою з кроком не менше 10 відсотків від попередньо запропонованої ціни», — йдеться у повідомленні.

Період розміщення пересувних тимчасових споруд — з 10 травня по 11 жовтня 2021 року (155 календарних днів).

Усього таких місць для торгівлі морозивом у Чернівцях пропонують 17. А для продажу квасу та прохолоджувальних напоїв — 36.

Вимоги до учасників конкурсу:

– пересувна тимчасова споруда не повинна мати закритого приміщення для перебування людей, у якій розміщується торговельне обладнання для сезонної роздрібної торгівлі;

– пересувні тимчасові споруди повинні бути сучасного зразка із застосуванням нового торговельного обладнання.

Документи для участи у конкурсі:

– заява про участь у конкурсі із зазначенням адреси розміщення ПТС;

– копії паспорта та ідентифікаційного коду;

– кольорова ескізна пропозиція, яка містить фотофіксацію, фотомонтаж на місці розміщення ПТС, що дає можливість оцінити її естетичний вигляд;

– копія платіжного доручення або квитанції про сплату застави з відміткою банківської установи.

Заяви для участи в конкурсі приймають у Департаменті містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради з 8:30 до 17:30 за адресою: вулиця Б. Хмельницького, 64-А (кабінет 101 та 102) з моменту опублікування цього оголошення до 20 квітня 2021 року включно.

Конкурс відбудеться о 14:00 та о 15:00 26 квітня у 105 кабінеті Чернівецької міської ради за адресою: площа Центральна, 1.

Більше інформації можна дізнатися за номером: 52-01-37 та на сайті міськради за посиланням.

 

Коментарі