Новини

В Україні стане доступним офіційний ремонт техніки Apple

Програма надає сервісним компаніям доступ до навчальних посібників, оригінальних деталей та інструментів для діагностики й ремонту продуктів Apple.

Michał Kubalczyk, unsplash

Сервісні центри в Україні зможуть долучитися до програми Independent Repair Provider від Apple, яка передбачає співпрацю компанії з незалежними сервісними центрами, повідомили у фірмі.

Програма надає сервісним компаніям доступ до навчальних посібників, оригінальних деталей та інструментів для діагностики й ремонту продуктів Apple.

Участь у програмі безкоштовна, але з низкою вимог:

– компанії-заявники повинні бути зареєстрованим бізнесом і надати документи, які це підтверджують;

– обов’язково мати комерційне приміщення для сервісного центру в легкодоступному місці;

– також компанії повинні мати сертифікованих технічних спеціалістів Apple, які здійснюватимуть ремонт.

Щоб отримати сертифікат на ремонт продуктів Apple, потрібно скласти іспити через онлайн-сервісний центр тестування. Сертифікати оновлюються щороку.

Наразі заявки на участь у Independent Repair Provider приймають від компаній із США. Наприкінці цього тижня їх зможуть подати зацікавлені сервісні центри з Австралії, Бразилії, Камбоджі, Індії, Індонезії, Японії, Кореї й інших країн.

А до кінця 2021 року програма стане доступно в Україні. Перевірити компанію щодо участи в програмі IRP можна тут.

Програму Independent Repair Provide запустили 2019 року в США, 2020-го розширили до Європи та Канади. Наразі працюють 1500 пунктів незалежного ремонту продуктів Apple. А невдовзі програма стане доступною майже в усіх країнах, де продають товари Apple (у понад 200).

 

 

Коментарі