Новини

Новий склад Громадської ради при Міністерстві ветеранів. Як проголосувати за кандидатів від Чернівців

Охочим узяти участь у рейтинговому голосуванні запропонують пройти декілька перевірок.

Фото volyn.com.ua

В Україні проводять онлайн-голосування за новий склад Громадської ради при Міністерстві ветеранів. 

Громадська рада при Державній службі України у справах ветеранів війни та учасників АТО — тимчасовий консультативно-дорадчий орган. Його створили для участи громадськости у формуванні та реалізації державної політики в управлінні державними справами. Суспільство може відстоювати інтереси ветеранів та впливати на вирішення їхніх проблем.

Рейтингове інтернет-голосування проводять упродовж трьох діб: з 12:00 9 березня до 12:00 12 березня — на сайті Міністерства у справах ветеранів України.

Проголосувати може будь-який громадянин, який проживає на території України. Це можна зробити лише один раз за одного чи декількох кандидатів. 

Тих, хто набере найбільшу кількість голосів, оберуть до складу Громадської ради.

Від Чернівців є троє кандидатів: Ростислав Мишковський, Оксана Іліка та Максим Сулейманов.

Фото з Fb Ростислава Мишковського

Мишковський Ростислав Володимирович, №65. Він — член громадської організації «ДОБРОТВОРЕЦЬ», а також начальник відділу соціальної реадаптації та психологічної реабілітації родин загиблих учасників АТО, учасників АТО та членів їхніх сімей Чернівецького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. 

Як ідеться у його мотиваційному листі, він планує здійснити соціальну реабілітацію ветеранів та їхніх сімей, спонукати їх до участи в суспільному житті, сприяти розвитку громадян, захищати їхні права і свободи та надавати правову, матеріальну, медичну та інші види допомоги.

Іліка Оксана Іванівна, №98. Донька загиблого в АТО Івана Іліки. Вже декілька років є членкинею ГО «Герой-Родина-Україна» у Чернівцях. У мотиваційному листі вона написала, що хоче, аби загиблих пам’ятали, тому буде відстоювати права й інтереси суспільства. Детальніше можна прочитати у її біографічній довідці за посиланням.

Сулейманов Максим Абдулрагимович, №73. Уповноважений представник громадської спілки «Асоціації ветеранів «За Україну! За її волю!». Учасник бойових дій, брав участь в АТО (ООС) з травня 2014 року. Детальнішу інформацію про цього кандидата можна прочитати за посиланням.

Як проголосувати?

Аби не було повторного відбору, охочим узяти участь у рейтинговому голосуванні запропонують пройти декілька перевірок, підтвердити адресу своєї е-пошти та номер мобільного телефону.

Зокрема потрібно:

— зайти на сайт Громадської ради;

— ознайомитися з кандидатами до початку голосування;

— внизу списку кандидатів перейти до голосування;

— пройти тест CAPTCHA і погодитися з умовами голосування;

— ввести свою електронну адресу, отримати лист із кодом, ввести код із листа;

— ввести свій номер мобільного, отримати СМС із кодом, ввести код з СМС;

— обрати від 1 до 35 кандидатів; 

— отримати лист із підтвердженням про успішне голосування.

На проходження перевірок і обрання кандидатів — 20 хвилин. Якщо за цей час проголосувати не вдалося, спробу можна повторити після павзи у 5 хвилин.

Коментарі