Новини

На Буковині відбудеться Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку. Що це таке та як узяти участь

Гостями заходу будуть лідери думок, представники громадських організацій, бізнесу та влади.

З 16 березня по 30 квітня відбудеться VII Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку. Громада, влада, бізнес та медіа зберуться разом для обговорення соціальної активности в регіонах, привернення уваги до сталого розвитку, волонтерського руху, корпоративної соціальної відповідальности та проєктів, які запланували на 2021 рік. 

Про це повідомляє пресслужба Чернівецької міської ради.

Організовує цей захід Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine»

«Весна – ідеальний час для планування та початку реалізації стратегій. Саме тому під час форуму учасники зможуть представити свою діяльність та плани на поточний рік, обмінятися досвідом, знайти партнерів для спільної реалізації проєктів, залучення експертів з інших організацій», — ідеться у повідомленні

На Буковині Форум відбудеться 5 квітня. Його проведуть у режимі онлайн, початок о 13:30

Зазначають, що гостями заходу будуть лідери думок, представники громадських організацій, бізнесу та влади. 

Крім того, кожен охочий зможе переглянути прямі трансляції на сторінці організації у фейсбуку. 

До участи у заході запрошують:

— представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, місцевих та закордонних інститутів громадянського суспільства;

— активістів молодіжного громадського руху, бізнесу та засобів масової інформації;

— волонтерів, лідерів учнівського і студентського самоврядування, благодійників, донорів. 

Для того, щоб стати офіційним учасником або спікером, треба до 14 березня 2021 року включно заповнити онлайн-форму реєстрації за посиланням. 

Довідка. «Let’s Do It Ukraine» – це Всеукраїнський молодіжний рух, який упродовж 6 років активно діє в 24 областях України. Організація є частиною міжнародного руху «Let’s Do It World», який об’єднує 180 країн та понад 30 мільйонів учасників. Мета — піклуватися про екологію та чистоту планети. Міжнародний рух «Let’s Do It World» є акредитованим партнером Програми ООН з навколишнього середовища.

Коментарі