Новини

Акторка Чернівецького драмтеатру — в десятці найперспективніших в Україні

Люсьєну Надкерничну назвали такою, яка варта всеукраїнської уваги.

На фото Люсьєна Надкернична разом із чоловіком Олексієм

Акторка Чернівецького музично-драматичного театру імені Ольги Кобилянської Люсьєна Надкернична потрапила до десятки найперспективніших молодих актрис України. 

Відповідний рейтинг опублікувало видання «Главком».

Зазначають, що театрознавці зі Львова, Одеси, Харкова, Чернівців та Івано-Франківська надіслали в редакцію «Главкому» свої версії лонглистів молодих творчих та талановитих акторів. 

«У полі зору – молоді талановиті актори та актриси з різних регіонів великої України: всі вони мають дані, аби сяяти на найбільших сценах та кіноекранах. Профільним журналістам і критикам запропонували назвати перспективних і потенційно цікавих молодих акторів (на межі 30 років), які варті всеукраїнської уваги та ласих пропозицій із кіноіндустрії», — мовиться у повідомленні. 

Зазначають, що Люсьєна Надкернична родом із Чернігівщини, навчалася в Харкові. Зірка епізоду з потенціалом актриси першого плану. Зіграла помітні ролі у виставах: «Зачарована фея», «Як козакам роги виправляють», «Тисяча снопів вітру», «Шельменко-денщик», «Золоте курча», «Лавина», «Земля», «Чесний суддя», «Поранкова душа». 

Нагадаємо, «Шпальта» писала історію кохання акторів Чернівецького академічного обласного музично-драматичного театру імені Ольги Кобилянської Олексія і Люсьєни Надкерничних. Митці познайомилися і закохалися з першого погляду у Харкові, де здобували акторську професію. Цьогоріч пара відзначатиме 10-ту річницю спільного життя.

Коментарі