Новини

У Чернівцях проходить конференція осередку асоціації імплантологів України

За чотири роки своєї діяльности Чернівецький осередок асоціації імплантологів України об’єднав 64 стоматологів. 

У Чернівцях 5 березня почалася конференція осередку асоціації імплантологів України. 

Нині вони обговорюють найсучасніші методи імплантації, протезування та різноманітні інновації у сфері стоматології.

Зокрема поділитися досвідом і розповісти про «Роль АІУ в комплексній реабілітації учасників АТО ООС» приїхав президент Національної спілки стоматологів України Мирон Угрин

Спеціаліст зазначив, що Чернівецький осередок є дуже активною частиною асоціації імплантологів України:

«Сьогодні дентальна імплантація є часом єдиним способом достойної реабілітації багатьох пацієнтів, зокрема військових, людей старшого віку. У Чернівцях є дуже міцний осередок із прогресивними лікарями, які відомі не тільки в Україні, але й у світі. Тож такі зустрічі, які підкріплені присутністю відомих компаній, що продукують імпланти, дозволяють далі розвивати цю методику і допомагати лікарям більше й краще освоювати її на благо наших пацієнтів».

Голова Чернівецького підрозділу АІУ Віорел Радукан зазначив, що такі конференції дають змогу йти в ногу з розвитком технологій, отримувати максимум знань та досвіду. 

«На конференцію ми також запросили наш БДМУ. У нас є спільні ідеї про співпрацю, тож будемо їх втілювати. Це буде цікаво, як нашому осередку асоціації імплантологів України, так і Буковинському медичному університету. Моя стоматологія Radent є базою для проведення практики для інтернів. У нас є абсолютно все для навігаційної імплантації. Усе, що тепер найсучасніше, є у моїй стоматології. Тож співпраця з БДМУ — дуже важлива для практики й загалом для розвитку сучасної стоматології», розповів голова Чернівецького підрозділу АІУ Віорел Радукан.

Відвідала захід у Генеральна консулка Румунії в Чернівцях Ірина-Лоредана Стенкулеску. Посадовиця, зокрема, розповіла про високий рівень стоматології у Чернівцях:

«Я була пацієнткою Віорела Радукана і хочу відзначити його надзвичайно високий професіоналізм, сучасне обладнання та інноваційні методи лікування. Висловлюю велику вдячність за роботу, що проводять усі лікарі, які діляться досвідом і розвивають стоматологію»

Загалом конференція Чернівецького осередку асоціації імплантологів України триватиме три дні. Завершиться 7 березня відпочинком на лижах на гірськолижному курорті.


Фото Альона Чорна

Коментарі