Новини

Футбольний клуб «Буковина» має нового головного тренера

На цій посаді працюватиме Євген Коваленко.

Фото зі сторінки фейсбуку ФК “Буковина”

Чернівецький ФК «Буковина» офіційно отримав нового керманича. На посаді головного тренера ФСК «Буковина» працюватиме 32-річний фахівець Євген Коваленко. Під його керівництвом «жовто-чорні» вже активно готуються до відновлення матчів Другої ліги. Про це повідомили на фейсбук-сторінці клубу.

«Бажаємо Євгенові Володимировичу успішно реалізувати свої тренерські ідеї в «Буковині». Сподіваємося, що саме на чолі з цим молодим, але фаховим спеціалістом чернівецький клуб продовжить відроджувати переможні традиції», — йдеться у повідомленні.

Довідка.

Євген Коваленко народився 3 квітня 1988 року в м. Дніпрі.

З 2012 по 2016 рік працював тренером у дитячих та юнацьких командах ФК «Дніпро». Також в академії клубу з тоді ще Дніпропетровська був помічником іспанських фахівців Жорді Гратакоса, Серхіо Переса, Альберто Кабальєро та Альберто Босха. 2017 року працював у тренерському штабі СК «Дніпро-1». 2020-го – на початку 2021-го був тренером клубу Другої ліги ФК «Перемога» (Дніпро).

Серед найвідоміших вихованців Євгена Коваленка – Владислав Супряга, Богдан Лєднєв, Євген Чеберко, Максим Луньов, Ігор Когут, Владислав Кочергін, Олександр Назаренко, Сергій Палюх, Олександр Сніжко, Денис Галенков, Тимур Стецьков.

 

Коментарі