Новини

Непродовольчі ринки будуть закриті, — Осачук про обмеження «червоної» зони

До чинних обмежень додається і заборона роботи промислових ринків.

Відсьогодні на Буковині посилили карантинні обмеження через погіршення ситуації з COVID-19. А вже з понеділка, 1 березня, у Чернівецькій області починають діяти обмеження «червоної» зони карантину.

Голова ОДА Сергій Осачук звернувся до буковинців під час прямого етеру у фейсбуку та зазначив, які обмеження починають діяти на Буковині.

«Хвороба щодня збільшує свою силу. Щодня інфікуються все більше і більше людей у нашій області. У нас один із найвищих показників в Україні за кількістю нових підтверджених випадків із загальної кількости досліджених зразків. Також один із найвищих показників завантажености лікарень. Швидкість і темп приросту кількости хворих від початку 2021-го року збільшилися втричі. Саме тому обласна комісія з ТЕБ та НС обмежила діяльність закладів освіти», — зазначив голова ОДА.

Осачук зауважив, що заклади громадського харчування відсьогодні працюватимуть лише навинос та доставку.

До чинних обмежень додається і заборона роботи промислових ринків.

«Ми всі віримо, що ці заходи допоможуть нам пригальмувати ріст захворюваности. Зменшить навантаження на медичні заклади. Бережіть себе і допоможіть нам разом вийти з такої складної ситуації. Щоби за декілька тижнів вона (ситуація) стабілізувалася, і ми мали більш безпечні умови для життя», — підсумував Осачук.

Нагадаємо, за минулу добу на Буковині коронавірус підтвердили у 670 осіб.

 

Коментарі