Новини

Акції, прибирання та гранти. Екологічний молодіжний рух «Let’s Do it, Ukraine!» набирає команду

Обмежень у віці немає. Для того, аби стати частиною цього руху, треба заповнити заявку.

Фото Jilbert Ebrahimi, unsplash.com

Всеукраїнський екологічний молодіжний рух «Let’s Do it, Ukraine!» оголошує набір у команду. 

Цей рух прагне зберегти навколишнє середовище і поширювати знання про те, як правильно поводитися з побутовими відходами, прибирати зелені зони і дбати про них. 

За словами організаторів, 2017 року їм вдалося одночасно зібрати разом в один день 1 мільйон 100 тисяч однодумців під час акції «Зробимо Україну чистою разом!».

Отже, у команду «Let’s Do it, Ukraine!» шукають:

— HR;

— СММ;

— піарника;

— менеджера проєктів;

— фандрайзера;

— фотографа.

Заповнити заявку можна за посиланням.

У коментарі «Шпальті» координаторка проєкту в Чернівецькій області Софія Король уточнила, що обмежень у віці немає. Основною діяльністю екологічного руху є організація акцій та прибирань, але кожен також може ініціювати власні заходи: лекції та тренінги, екоквести, подаватися на гранти. 

«Ми залучаємо інших волонтерів, співпрацюємо з владою та бізнесом. Щодо самого відбору, то учасників вибиратимуть за мотиваційною складовою. Перше — потрібно заповнити анкету, далі ми спілкуємося особисто, щоб зрозуміти, яка мета цієї людини та для чого їй наша організація. Запрошуємо не лише молодь, а кожного, кому небайдужа екологічна ситуація у нашій області», — сказала координаторка.

Представники команди будуть створювати екопроєкти, адмініструвати щорічні ініціативи, робити відео-, фото- та графічні матеріали, писати тексти для сайту, працювати з документацією, партнерами, керувати соцмережами, комунікувати з громадськими організаціями. Крім того, з’явиться можливість стати частиною  міжнародних проєктів.

Коментарі