Новини

В Україні запрацювала онлайн система інформаційних сервісів «е-Ветеран»

Можна цілодобово отримувати інформацію про санаторно-курортні заклади, суб’єкти надання послуг із психологічної реабілітації, які працюють із ветеранами.

Фото Радіо Свобода

Міністерство у справах ветеранів презентувало систему інформаційних сервісів «е-Ветеран».

Про це повідомила пресслужба міністерства.

«Відтепер за допомогою звичайного смартфона, ПК чи ноутбука можна цілодобово отримувати найповнішу інформацію про санаторно-курортні заклади, суб’єкти надання послуг із психологічної реабілітації, які працюють із ветеранами», – мовиться у  повідомленні.

За словами Міністерки у справах ветеранів України Юлії Лапутіної, система підвищить поінформованість ветеранської спільноти щодо пільг і послуг.

«Сервіс «е-Ветеран» створили ветерани для ветеранів і про ветеранів. Тому для нас дуже важливо, щоб ця система була досконалою, а користувачі — задоволеними роботою сервісу. Цього можна досягти, лише отримавши відгуки, після тестування системи користувачами. Тому закликаю ветеранів до комунікації і зворотного зв’язку», – сказала міністерка.

Посилання на «е-Ветеран» можна знайти тут. 

А інструкцію, як користуватися системою, — тут

Відгуки та пропозиції щодо вдосконалення сервісу можна написати на електронну адресу: [email protected].

Раніше ми писали про те, що Мінцифри презентувало інклюзивний освітній серіал про цифрові технології для людей з інвалідністю. Серіал має 10 серій із титрами українською та перекладом жестовою мовою.

Коментарі