Афіша, Новини

Чернівецький бренд дитячих суконь візьме участь у діджитал-показі Milan Fashion Week

Бренд «ELSA FAIRY DRESSES» таким чином презентує свою нову колекцію ексклюзивних суконь для маленьких модниць. Чернівчан запрошують подивитися показ онлайн.

Чернівецький бренд ексклюзивних дитячих суконь «ELSA FAIRY DRESSES» презентує свою нову колекцію у рамках модного проєкту «Evolution. 5 edition Milan Fashion week».

Презентація колекції «Fairy Story 21» відбудеться у діджітал-форматі 25 лютого, початок о 19:00. До перегляду трансляції показу можуть долучитися усі охочі на цьому порталі. 

Дизайнерка бренду Ірина Микитюк розповіла, що участь у модних показах беруть не вперше, проте вперше це відбувається в такому форматі.

«Такі онлайн-презентації — я б сказала, навіть повноцінні покази онлайн — стали цього року своєрідним трендом і потребою, оскільки ситуація в світі впливає і на індустрію моди. Проводити покази, як раніше, немає можливости, тому до цього формату перейшли найвідоміші бренди — так тепер відбуваються масштабні тижні моди по всьому світу. Це для нас було викликом, адже етер, який ви побачите 25 числа на модному тижні у Мілані, був відзнятий ще 6 лютого у Чернівцях у стінах ЧНУ. Для показу запросили моделей з усієї України. Це були дівчатка віком від 4 до 12 років. Ми залучили величезну команду професіоналів, це була колосальна робота. Воно того варте, адже так ми маємо можливість представити нашу нову колекцію на широкий загал», — розповідає дизайнерка.

Нова колекція дитячих суконь «Fairy Story 21» налічує 21 образ. Дизайнерка додає, що вона складається з чотирьох капсульних образів і трьох ексклюзивних.

«Ми спершу вивчаємо вподобання наших клієнток, а потім беремо їх у активну роботу і вдосконалюємо. Під час створення колекції ми не прив’язувалися тільки до національного ринку чи сезонности дитячих випускних. Ми вивчаємо тренди і задаємо їх. Звісно ж, під час створення образів взяли до уваги трендові кольори. Цього року, наприклад, нас здивувало модне поєднання яскравого жовтого і класичного сірого. Ми створили сукню-омбре з цих кольорів, і вона вийшла досить ефектна. Також у нашій колекції є малиновий, рожевий та насичений колір морської хвилі. Це не так тренди, як любов наших клієнток», — додає Ірина Микитюк.

Контакти бренду:

Сайт: www.elsafairydresses.com.ua

Електронна адреса: [email protected]

Телефон: +38 099 667 17 78

Фейсбук: https://www.facebook.com/elsa.fairydresses

Інстаграм: @elsa.fairy_dresses 

Коментарі