Новини

У Чернівецькому муздрамтеатрі відбулася прем’єра вистави «Подорожі з ангелом». Фото

Це драма-притча на дві дії про стосунки матері та двох синів. 

У Чернівецькому академічному обласному музично-драматичному театрі імені Ольги Кобилянської відбулася прем’єра вистави «Подорожі з ангелом». Це сталося  учора ввечері, 6 лютого. 

«Подорожі з ангелом» —драма-притча на 2 дії. Як сказала «Шпальті» рекламна менеджерка театру Ангеліна Кірнадз, прем’єра мала відбутися ще навесні 2020 року. 

«Це справді довгоочікувана прем’єра, бо вона мала відбутися ще 14 березня 2020 року. Але через карантин її постійно відкладали, не міг приїхати режисер тощо. Ми хвилювалися і дуже раді, що гості театру змогли нарешті її побачити. Це життєва та дійсно актуальна вистава. Глядачі казали, що плакали», — сказала рекламна менеджерка.

У центрі сюжету — стосунки матері та двох дорослих синів, які стали непримиренними ворогами за останні роки. І з кожним разом їхня ненависть лише поглиблюється.

Але згодом їхня матір випадково знайомиться з чоловіком. Цікаво те, що він називає себе архангелом Гавриїлом, а також відповідає вчинками і словами суті Божого посланця-миротворця. Він допомагає тим, хто цього потребує.

Однак ангел він чи ні — матір не впевнена. Для неї головне, що архангел береться помирити братів і нагодити мир у родині.

Зазначимо, що 7 лютого — другий прем’єрний день. Так, потрапити на виставу можна ще сьогодні, а також 21 лютого.

 

Фото Володимира Гуцула

Коментарі