Новини

Google Maps показуватиме локації, де можна зробити щеплення від коронавірусу

Місця вакцинації позначатимуть на Картах та в Пошуку.

Фото gettyimages.com

Компанія Google позначатиме місця вакцинації проти коронавірусу у своїх додатках, передає Укрінформ. Зазначаєють, що спочатку ця функція з’явиться в окремих штатах США: Аризоні, Луїзіані, Міссісіпі та Техасі, а потім розшириться на решту штатів та країн.

На мапах також буде інформація про те, чи потрібне користувачу направлення для вакцинації, чи обмежується процес вакцинації певними групами населення та чи доступна вакцина у проїзному пункті, тобто з можливістю вакцинації просто у машині, без потреби виходити з транспортного засобу.

Крім того, в компанії заявили про готовність надати власні приміщення для облаштування в них пунктів вакцинації, повідомляє CNBC. Ця ініціатива розпочнеться з Лос-Анджелеса, Сан-Франциско, Вашингтона та Нью-Йорка і після цього пошириться в інших містах.

Google також пожертвує 150 мільйонів доларів на освітні проєкти, пов’язані з вакцинацією. 100 мільйонів доларів компанія надасть Фонду CDC, Всесвітній організації охорони здоров’я та іншим некомерційним організаціям як рекламні гранти. Ще 50 мільйонів доларів інвестують у кооперацію з державними установами охорони здоров’я задля проведення інформаційної кампанії щодо вакцинації проти коронавірусу серед малозабезпечених верств населення.

Коментарі