Новини

Буковина прийматиме чемпіонат України з боксу серед чоловіків та жінок до 22 років

У чемпіонаті України з боксу серед чоловіків та жінок до 22 років братимуть участь близько 200 хлопців та 70 дівчат з усієї України.

На Буковині з 8 по 14 лютого  проходитиме чемпіонат України з боксу серед чоловіків та жінок до 22 років.

Як повідомив «Шпальті» начальник управління молоді та спорту Чернівецької ОДА Олександр Погодін, це перші змагання такого рівня в 2021 у Чернівецькій області.

У чемпіонаті України з боксу серед жінок та чоловіків до 22 років участь візьмуть близько 200 хлопців та 70 дівчат з усієї України.

Буковину представлятимуть п’ять спортсменів.

«Область представлятимуть 5 боксерів. Зокрема майстер спорту Вадим Клим (Вижниця) та чинний чемпіон Юрій Том’юк – призер чемпіонату України серед дорослих 18+», – розповів Олександр Погодін.

Він зауважив, що дівчат, які представляли б Чернівецьку область на змаганнях, немає. Це зумовлено тим, що на Буковині не розвивається жіночий бокс.

Змагання відбуватимуться у СПК «Поєдинок».

По завершенню змагань буде визначено склад збірної команди України з боксу для участи в змаганнях європейського та світового рівнів.

«Бажаємо видовищних поєдинків, запеклої боротьби та приємних вражень від буковинського краю», — побажав Олександр Погодін.

 

Коментарі