Новини

«Любов без породи, любов без кордонів». Буковинських дітей запрошують узяти участь у конкурсі малюнків

Найкращі роботи опублікують у регіональних ЗМІ та ЗМІ Великої Британії. А всі учасники та учасниці отримають подарунки.

До Дня святого Валентина відбудеться конкурс дитячих малюнків «Любов без породи, любов без кордонів» (Love without breeds, love without borders). Дітки можуть за допомогою малюнка показати любов до тварин. 

Про це повідомила пресслужба Чернівецької міськради.

Свої твори на конкурс можуть подавати діти трьох вікових категорії: 8-9, 10-11 та 12-13 років. 

Етапи конкурсу

— З 18 до 30 січня потрібно заповнити Google-форму та надіслати малюнок на електронну пошту проєкту lovew2b2@gmail. У листі вказати ПІБ та вік дитини. Також треба долучитися до спільноти у вайбері «Небайдужі діти». 

— З 1 до 5 лютого з-поміж усіх проєктів журі вибере 60 найкращих малюнків (20 із кожної вікової категорії). 

— 5 лютого журі розмістить відібрані зображення у вайбер-спільноті. Організатори конкурсу закликають додавати своїх друзів та знайомих до неї, адже вони зможуть проголосувати вподобайками за кращий малюнок. 

Батьків попереджають, що якщо малюнок їхньої дитини потрапив на голосування, потрібно залишати оригінали зображень у приміщенні КБУ «Художня школа ім. М.Івасюка», що на вулиці Гоголя, 7.

— 14 лютого визначать переможців у кожній віковій категорії та оголосять результати проєкту. Малюнки фіналістів розмістять на постерах та білбордах Чернівців у березні. 

До речі, найкращі роботи опублікують у регіональних ЗМІ та ЗМІ Великої Британії. А всі учасники та учасниці отримають світловідбивальні значки для безпеки на дорозі в темну пору доби з логотипом проєкту.

Організовують конкурс міжнародна організація «Hidden-in-Sight» (Великобританія), ГО ВР «Небайдужі», управління культури Чернівецької міської ради, КБУ «Художня школа ім. М.Івасюка». 

Коментарі