Новини

Українська виконавиця аlyona аlyona стала переможницею Music Moves Europe Talent Awards

 На премію подаються тисячі претендентів, 16 стають номінантами, а нагороду отримують 8. 

Українська реперка alyona alyona стала лауреаткою європейської премії Music Muves Europe Talent Awards 2021. Нею нагороджують артистів, які показують сьогоднішнє і майбутнє звучання Європи.

Про це мовиться на сайті премії.

«Абсолютно всі номінації в моєму житті з’являлися неочікувано. Але завжди було неймовірно приємно. Особливо номінації за кордоном. Коли люди не знають твоєї мови, але щиро відчувають твій вайб і намагаються зрозуміти твій меседж – ти розумієш, що робиш музику не дарма», — написала реперка в своєму Instagram.

Окрім неї лавреатами премії стали ще сім виконавців: Melenas (es), Inhaler (ie), Rimon (nl), Julia Bardo (it), Sassy 009 (no), Lous and The Yakuza (be), Vildá (fi).

Українська виконавиця також здобула найбільше голосів у додатковій номінації Public Choice Award.

Так, співачка отримає 15 000 євро та підтримку для розвитку кар’єри від партнерів премії, а також можливість зняти лайв-сесію у студії Deezer у Парижі.

Премія ММЕТА співфінансується програмою Creative Europe і відзначає нових артистів, які презентують сьогоднішнє і майбутнє звучання Європи. Головним меседжем премії є об’єднання та просування європейської культури. На премію подаються тисячі претендентів, 16 стають номінантами, а нагороду отримують 8. Ще одному музиканту присуджують приз глядацьких симпатій. Обирало переможців журі з представників Spotify, BBC Radio 1, Estragon Club, Melt!, ESNS і Reeperbahn.

Коментарі