Новини

ЦРУ відкрило розвідувальні дані про НЛО: їх може завантажити кожен

Розвідувальне управління зібрало всі «секретні матеріали» на компакт-диск.

Американський письменник Джон Грінвальд опублікував на своєму сайті Black Vault більше 700 документів Центрального розвідувального управління США. Вони стосуються НЛО. 

Про це пише New York Post.

Відомство надало йому ці дані в межах закону про доступ до інформації.

Письменник подав запит на отримання даних щодо НЛО. Його запит стосувався сотні документів, тому зрештою ЦРУ просто зібрало їх на компакт-диск та надіслало Грінвальду.

ЦРУ передало письменнику сотні зображень у низькій якості. А той конвертував їх у формат pdf та зробив доступними для завантаження для всіх охочих. До речі, інформацію можна завантажити як окремо, так і архівом.

Однак передані дані письменнику не про знайдених прибульців та їхніх кораблів. 

Одним із найбільш цікавих є сильно відредагований документ, який показує, що колишній помічник заступника директора ЦРУ з питань науки і техніки проявляв інтерес до одного конкретного неназваного об’єкта. Посадовцю цей предмет показали, а той сказав, що з ним необхідно робити. Однак його відповідь залишається таємницею.

У розвідувальному управлінні підтвердили, що оприлюднені Грінвальдом дані стосуються розслідувань щодо НЛО. Письменник також анонсував, що дослідники з його сайту продовжують з’ясовувати, чи існують інші документи щодо НЛО, які у ЦРУ досі не розкрили. 

Коментарі