Новини

«Укрпошта» запустила послугу з поповнення банківських карток

Зарахувати на картку можна суму від 50 до 4999 грн за одну операцію.

Фото cheaphome.ru

«Укрпошта» запустила у трьох тисячах своїх відділеннях послугу поповнення банківської картки. Про це повідомляє пресслужба компанії.

«У понад 3000 автоматизованих відділень «Укрпошти», що обладнані платіжними терміналами, відтепер можна поповнити картку будь-якого українського банку платіжних систем VISA та Mastercard», — йдеться в повідомленні.

Зарахувати на картку можна суму від 50 до 4999 грн за одну операцію.

«Тарифи Укрпошти на поповнення готівки є нижчим, ніж в середньому у фінансових установах. Комісія за послугу дорівнює 1,5% від суми поповнення, але не менше 10 грн. Умови зарахування коштів залежать від умов банку-емітента картки. Поповнити готівково можна картку з будь-якою технологією –  безконтактну, з чипом чи магнітною стрічкою», — зазначають в «Укрпошті».

Аби отримати цю послугу, потрібно назвати оператору поштового відділення суму поповнення, мати при собі відповідну кількість готівки з урахуванням комісії, а також банківську картку, яку потрібно поповнити. Якщо картка відсутня, клієнт може здійснити операцію, вказавши оператору 16-значний номер банківської картки для поповнення.

Також у відділеннях Укрпошти можна зняти без комісії кошти з банківської картки Visa, MasterCard, Простір. 

 

Коментарі