Інтерв'ю, Після ТБ

«Після ТБ»: Володимир Чоботарь — учасник шоу «Одруження наосліп» 

Колишній староста села Червоної Діброви про «одруження», плюси участи у телевізійному проєкті та переосмислення себе.

Два роки тому староста села Червона Діброва Володимир Чоботарь взяв участь у телевізійному проєкті «Одруження наосліп». 

Володимир каже, що не одразу погодився на те, аби на всю Україну «одружуватися» з незнайомою людиною. Та після деяких роздумів таки погодився на цю авантюру. 

«Погодився на авантюру»

«Мені двічі пропонувала кастинг-редакторка взяти участь у цьому шоу. Вперше я проігнорував. Через пів року мені знову запропонували вже більш наполегливо. Спочатку я розцінив це як бажання з мене покепкувати. Кастинг-редакторка розглянула мою кандидатуру як «потенційну жертву» телепроєкту. Але це не означає, що я одразу став героєм цього шоу», — розповідає Володимир.

Чоловік зауважує, що для того, аби стати головним героєм проєкту, йому довелося проходити відбір, який тривав декілька місяців. Володимир брав участь у різних опитуваннях, спілкувався з психологами, проходив тести, відеоконференції, які потім комісія розглядала. 

Зйомка шоу «Одруження наосліп» тривала 8 днів. Знімальна група побувала вдома у Володимира, знімала, як він живе, працює.

Чоловік зізнається, що дійсно не знав, хто ж буде його «нареченою», кого вибрали для нього ведучі проєкту. 

Володимир зауважує, що «Одруження наосліп» — це насамперед шоу, тому доводилося у деяких моментах бути актором. 

«Під наглядом десяти камер ти розумієш, що від твоєї поведінки залежить, як тебе покажуть на телебаченні. Ти повинен старатися, тримати себе в напрузі, і це певною мірою гра. Адже думаєш, який ти вигляд маєш. Та своєї сутности герої не можуть змінити. Перші три дні – це просто дурдом. А вже після перестаєш помічати ті камери, занурюєшся в ту атмосферу. Були моменти, коли емоції переповнювали, і тоді я «вирубав» актора, «забивав» на ті камери й інакше почав до цього ставитися», — розповідає Володимир.

«Кожен крок контролювали»

Чоловік зазначає, що кожен крок героїв цього шоу контролювали — вони не мали змоги спілкуватися поза камерами.

«Нас контролювали, щоб ми не спілкувалися поза камерою. Нам ніхто нічого не казав, що робити, тобто ми не говорили за сценарієм. Це міт, коли кажуть, що камери ходили за нами 24/7. Не було і таких постановочних моментів. Були випадки, коли нам пропонували якісь речі. На щось ми погоджувалися, на щось – ні», — зауважує Володимир.

Він додає, що з тією дівчиною, яку йому вибрали ведучі, разом не були і після проєкту не спілкувалися.

«Мені підібрали емоційну героїню, умовно дружину. Ми були абсолютно різні. Я не кажу, що хтось поганий, а хтось хороший. По-перше, я не шукав собі дружину і не вважав цей проєкт місцем, де я її знайду. Це була просто спроба себе у такій авантюрі. Я хотів випробувати себе і зрозуміти, що мені потрібно, чого я хочу», — наголошує Володимир.

Запрошували на інші ТБ-шоу

Чоловік каже, що завдяки проєкту він переосмислив себе, свої дії і зрозумів, яку дівчину біля себе хоче бачити.

«Я подивився на себе і свою родину з іншого боку. Часто люди не погоджуються на участь у ТБ-шоу, бо соромляться, бояться, що з них кепкуватимуть. Мені стало легше спілкуватися з людьми після цього проєкту. Під час зйомок ведучі-психологи дали мені пораду тримати рамки. Адже я за натурою не жорстка людина, намагався бути з героїнею добрим, десь піддавався. Ще я зрозумів, що треба більше часу приділяти родині», — розповідає Володимир.

Також він зазначає, що участь у проєкті не дала жодних «побічних ефектів» і не мала негативних наслідків. 

«Ніхто мене не зустрічав зі словами: «Ах ти ж! Як тобі не соромно?» Ні, навпаки, казали, що бачили мене на екрані. Я цей випуск із собою не дивився. Цього року вирішив переглянути, але мене вистачило на 3 хвилини. Тому що той «я» на проєкті, і «я» справжній – дві різні людини. Дивлюся і думаю, що зараз я зробив би не так у тій ситуації, а інакше», — зауважує чоловік.

Володимир зізнається, що після виходу цього шоу його запрошували на інші ТБ-проєкти, зокрема «Наречена для тата», але він відмовлявся.

Чоловік також каже, що чимало в інтернеті писали різних коментарів, зокрема в ютубі. 20% із них – негативні, на які Володимир не звертав увагу.

А ще він зізнається, що після виходу в етер цього шоу чимало дівчат додавалися в друзі у соцмережах і писали.

Володимир каже, що завдяки проєкту почав інакше ставитися до серйозних стосунків, зрозумів, чи дійсно готовий до них. 

Наразі чоловік уже одружений і зі своєю теперішньою дружиною познайомився на роботі. 

«Вона з мого села, але досі цього не можу зрозуміти, як ми, проживаючи за півтора кілометра одне від одного, ніколи не зустрічалися. Ми познайомилися на роботі, коли я працював у сільраді, а вона прийшла на посаду моєї помічниці. Це було 4 роки тому, я вже рік був старостою села. Вона на 13 років молодша за мене. Дружина – зразок відповідальної людини, ідеально працювала, чемна, вихована. Торік ми розписалися, а нинішнього — обвінчалися», — підсумовує Володимир.

Фото Володимира Гуцула

 

Коментарі