Новини

«Це про позитивні зміни в житті людей». В Україні стартувала інформаційна кампанія про переваги євроінтеграції

На сторінці кампанії демонструють європейські цінності на прикладах життя українців.

Сьогодні, 21 грудня, розпочалася інформаційна кампанія «EUКраїна», метою якої є підвищення обізнаности щодо переваг євроінтеграції, а також демонстрація європейських цінностей на прикладах життя українців.

Про це йдеться у повідомленні Урядового порталу. 

«Євроінтеграція – це про реальні позитивні зміни в житті людей, у які втілюють реформи та зобов’язання Уряду в межах Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом. Європейська інтеграція стосується всіх аспектів нашого життя – це краща освіта, більші можливості для українського бізнесу, зручні адміністративні послуги, захищені права споживача, якісні продукти на полицях магазинів», — сказала віцепрем’єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина.

Вона також пояснила, навіщо запустили таку кампанію:

«Кожен українець може пришвидшити рух України до ЄС, якщо буде слідувати європейським стандартам та цінностям. Саме тому ми запускаємо нову інформаційну кампанію, аби розповісти українцям, як імплементувати євроінтеграцію в кожен аспект нашого щоденного життя».

На сторінці кампанії пояснюють, що таке Євросоюз та Євроінтеграція. До того ж, є цікаві факти, інформація про символіку, історію та органи влади ЄС тощо.

Коментарі