Новини

Новий український лоукостер оприлюднив подробиці про тарифи

Bees Airline буде використовувати тільки три тарифу економ класу.

Новий український лоукостер Bees Airline проходить процес сертифікації в Державній авіаційній службі України. Авіакомпанія планує розпочати перельоти до кінця січня 2021 року.

«У цілому ми ставимо достатньо амбітні плани розвитку власної маршрутної мережі та незабаром буде відкрито продаж квитків на перші заплановані маршрути», – заявив генеральний директор перевізника Микола Савостьянов.

Наразі лоукостер оприлюднив подробиці про тарифи на перевезення.

Про це повідомляє avianews.

Так Bees Airline буде використовувати тільки три тарифу економ класу.

Найдешевший тариф Light включає тільки перевезення ручної поклажі і не дозволяє повернення і заміну квитка.

Тариф Smart включає багаж 23 кг і дозволяє змінювати дату вильоту при оплаті штрафу 50 євро і різниці між тарифами.

Тариф Flex включає багаж 23 кг, дозволяє змінювати дату перельоту без оплати штрафу і повернення авіаквитка при оплаті збору 50 євро.

А стандартна норма ручної поклажі становить один предмет з габаритами до 55х40х23 см і вагою до 7 кг. Також додатково можна буде взяти сумку або ноутбук, пальто або куртку, харчування для дитини і один пакет з товарами Duty Free.

Наразі є інформація на сайті лоукостера про конфігурацію салону літаку Bees Airline.

Також відомо, що авіакомпанію Bees Airline зареєстрували наприкінці 2019 року. Вона буде базуватися в міжнародному аеропорту «Київ» імені Сікорського (Жуляни). Спочатку лоукостер буде виконувати чартерні рейси, а згодом і регулярні.

Bees Airline буде використовувати Boeing 737-800 NG.

Зокрема, спершу Bees Airline буде використовувати два літаки Boeing 737-800 NG на 189 місць 2010 року випуску. Навесні 2021 року флот поповниться ще двома такими ж лайнерами.

 

Коментарі