Новини

Переплив море на гідроциклі, аби побачити кохану: карантинна історія одного шотландця

Після того як чоловік прибув на острів, він пройшов пішки ще близько 25 кілометрів до будинку своєї дівчини.

Фото ВВС

На острові Мен, що є володінням Британської корони, до тюрми на чотири тижні потрапив чоловік, який переплив Ірландське море з Шотландії, аби зустрітися з дівчиною. Його ув’язнили через порушення карантину.

BBC пише, що 28-річний шотландець Дейл МакЛафлан познайомився зі своєю дівчиною у вересні, коли працював на острові Мен покрівельником, однак згодом поїхав додому, бо нових дозволів на роботу йому не дали.

11 грудня він вирішив зустрітися з нею, та для цього треба було порушити карантинні правила, що забороняють в’їзд на острів без спецдозволу. Тому чоловік вирішив поплисти з Шотландії на водному скутері, хоч раніше ним ніколи не керував. Думав, що дорога в 40 кілометрів триватиме 40 хвилин, але загалом він витратив на це 4,5 години.

Після того як чоловік прибув на острів, він пройшов пішки ще близько 25 кілометрів до будинку своєї дівчини. Наступного дня МакЛафлан дав поліцейському її адресу як свою, і того самого вечора пара пішла у нічні клуби. Після перевірки документів поліція заарештувала чоловіка.

Адвокат шотландця ж наголошував у суді, що його клієнт страждає від депресії та не міг впоратися з розлукою. Водночас у суді постановили, що МакЛафлан навмисно обійшов обмеження на в’їзд і піддав населення острова ризикам. Сам чоловік свою провину визнав.

Коментарі