Новини

Тепер квитки на FlixBus можна купити в Privat24

Такий квиток одразу можна використовувати для посадки в автобус.

Фото Unsplash.com

Тепер квитки на автобуси FlixBus можна придбати в мобільному застосунку Privat24, через вебінтерфейс Приват24, у касах банку та терміналах самообслуговування.

Про це повідомили у ПриватБанку.

Так, у квиткових сервісах можна забронювати рейси FlixBus у 34 країнах Європи, Туреччині та США. Після оплати квиток прийде на електронну пошту клієнта та буде доступний в застосунку Privat24. Його одразу можна використовувати для посадки в автобус.

Через ПриватБанк можна купити квитки на рейси FlixBus з пересадками (поки що такі квитки недоступні в мобільній версії Privat24). Це дає пасажирам змогу доїхати з України до більшості європейських країн через транспортні хаби FlixBus у Варшаві, Кракові, Празі та Берліні.

Нагадаємо, FlixBus — найбільший європейський оператор автобусних перевезень, заснований у 2013 році в Мюнхені. Наразі компанія здійснює рейси у понад 2000 напрямках у 29 країнах Європи. В Україні FlixBus з’явився у 2019 році. Автобусами компанії можна скористатися у Київській, Житомирській, Рівненській, Львівській, Одеській, Черкаській, Вінницькій, Хмельницькій, Тернопільській, Івано-Франківській, Чернівецькій і Волинській областях.

Коментарі