Новини

«Простір досягнень 2020». У Чернівцях буковинські активісти презентують свої успішні проєкти

Серед спікерів будуть Яна ДвірничукНаталія Фрунзе, Марта Левченко, Марія Нікітіна, Анастасія Головченко та інші.

У середу, 16 грудня, у Чернівцях відбудеться Форум громадянського суспільства «Простір досягнень 2020. Чернівці». Там буковинські громадські активісти та волонтери презентують свої успішні проєкти за 2020 рік.

Про це повідомили організатори у фейсбуку. 

Цей захід відбудеться у ресторані «Winston Hall», що за адресою вул. Комарова, 28 Г. Він триватиме з 14:00 до 18:00. Проведе форум громадська організація «Чернівецьке об’єднання «Захист». 

У коментарі «Шпальті» голова цієї організації Богдан Бойко сказав, що всі охочі зможуть прийти на форум. Також буде доступна трансляція на їхній сторінці та на сторінці «Шпальти» у фейсбуку. 

«Ми хотіли показати світу, що у Чернівецькій області є багато успішних громадських діячів, які кожного року, зокрема 2020-го, робили чимало потужних проєктів. Це платформа, де успішні громадські діячі можуть висловитися і презентувати світу свої успіхи. Також буде дискусійна панель, де будуть обговорювати проблемне питання як для Буковини так і України загалом, — участь і роль громадськости у прийнятті рішень органами влади. Влада часто не чула громадськість, діючі консультативно-дорадчі органи часто не виконували цілі — комунікатора громадськости і влади. Разом з тим, спільної роботи з владою щодо вирішення тих чи інших проблем. Ми б хотіли дізнатися, що думають про це новообрані представники влади, а також суспільство», — сказав Богдан Бойко.

На фото Богдан Бойко, facebook.com

Участь у заході безкоштовна. Щоб взяти участь, потрібно попередньо зареєструватися за посиланням. Контактний телефон: 0960165979

Презентаційна частина форуму матиме такі блоки:

— боротьба з коронавірусом;

— побудова інклюзивного суспільства;

— підтримка дітей та розвиток молоді.

Спікери форуму

Яна Двірничук — ініціаторка волонтерської групи боротьби з коронавірусом «CORONAVIRUSCHERNIVTSI».

Наталія Фрунзе — голова ГО «Гідність Буковини», ініціаторка акції «Підтримай медиків — Stop Коронавірус».

Володимир Дорош — ініціатор волонтерської групи «Волонтерський антивірусний штаб».

Марта Левченко — голова БФ «Майбутнє України», засновниця Центру «Місто добра», ініціаторка акції «Голодний карантин».

Марія Нікітіна — керівниця напрямку захисту прав людей з інвалідністю ГО «ЧО «Захист», керівниця проєкту «Інклюзивні робочі місця».

Валентина Добридіна — голова ГО «Чернівецька обласна організація людей з інвалідністю «Лідер», керівниця проєкту «Реалізація права на здоров’я жінок з інвалідністю у Чернівецькій області».

Оксана Гордійчук — голова ГО «Інклюзивний простір. Українська спільнота», співорганізаторка Міжнародного інклюзивного конкурсу для школярів та студентів «Точки дотику».

Богдан Бойко — голова ГО «ЧО «Захист», керівник проєкту підтримки дітей «Мистецтво зближує».

Анастасія Головченко — співзасновниця та проєктна менеджерка ГО «Центр молоді Чернівців», ініціаторка адвокаційної кампанії «Молодіжна програма 2021-2025».

Тарас Дзюба — голова ВП ВМГО «АЙСЕК в Україні» у м. Чернівці, організатор «YouthSpeak Forum Chernivtsi 2020».

 

Коментарі