Новини

IKEA відмовляється від свого каталогу товарів, який видавали 70 років. Що натомість

Тепер компанія хоче показати варіанти облаштування помешкань по-новому.

Фото rubryka.com

Шведський виробник меблів IKEA заявив, що відмовляється від свого каталогу товарів, який видавав 70 років поспіль. Натомість варіанти облаштування помешкань мають показати «новими методами», пише CNN.

Зокрема, компанія написала заяву зі словами про те, що вона «ухвалила емоційне, але раціональне рішення». Як зазначають, вони відмовляються і від друкованого, і електронного свого каталогу.

«Перевернути сторінку історії, пов’язану з нашим улюблений каталогом, — це природний процес на тлі зміни звичок покупців. Ми будемо показувати людям своє бачення облаштування помешкання новими методами», — прокоментував рішення  виконавчий директор компанії Конрад Грюсс.

До речі, останнім каталогом в історії IKEA буде версія 2021 року, яку вже опублікували у жовтні. Згодом компанія хоче видати маленьку книгу. У ній будуть ідеї облаштування будинків та історія каталогу.

Нагадаємо, IKEA раніше заявляла, що буде приймати у своїх клієнтів старі меблі власного виробництва, а натомість даватиме купони на придбання нових. Так компанія буде боротися із засміченням довкілля.

До того ж, ІКЕА вирішила не продавати лужні батерейки і перейти на акумуляторні. Це пов’язано з тим, що вони безпечніші та екологічніші, ніж лужні.

Коментарі