Новини

Ангела Меркель — найвпливовіша жінка 2020 року за версією Forbes. Хто ще потрапив до рейтингу

Цей рейтинг вона очолює вже 10 років поспіль. 

На фото Ангела Меркель, weknowyourdreams.com

Канцлерка Німеччини Ангела Меркель вже десятий рік поспіль очолює рейтинг найвпливовіших жінок року. Цей список склало видання Forbes.

До слова, Меркель на посаді канцлерки перебуває з 2005 року. І вона раніше вже заявляла, що не буде балотуватися на цю посаду в 2021 році.

Друге місце посіла очільниця Європейського центрального банку Крістін Лагард. До речі, вона була другою також і минулого року. А третє місце у кандидатки на пост віцепрезидентки США за президентства Джо Байдена Камала Гарріс.

Хто ще потрапив до рейтингу

Як пише видання, 4 місце зайняла президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн, 20 —  американська телеведуча Опра Вінфрі, а 22 — головна операційна директорка Facebook Шеріл Сандберг.

Крім того, у перелік потрапили прем’єр-міністерка Нової Зеландії Джасінда Ардерн, лідерка Тайваню Цай Інвень та британська королева Єлизавета ІІ. Також у списку є співачки Ріанна, Бейонсе, Тейлор Свіфт, а також акторка Різ Візерспун.

Раніше ми писали про те, що буковинці потрапили до сотні найвпливовіших людей України. Це глави двох церков – Епіфаній та Онуфрій.

Коментарі