Новини

ЧНУ запрошує абітурієнтів на онлайн-день відкритих дверей

Під час онлайн-зустрічі абітурієнти зможуть поспілкуватися з керівниками університету, дізнатися про особливості цьогорічної вступної кампанії, ознайомитися зі спеціальностями та інше.

12 грудня об 11:00 відбудеться День відкритих дверей у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича. Цьогоріч його проведуть в онлайн-режимі.

Про це повідомили у відділі комунікацій університету:

«Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича – один із найдавніших і найпрестижніших класичних закладів вищої освіти України і Східної Європи, входить у п’ятірку найпрестижніших ЗВО України та єдиний у нашій країні виконує подвійну функцію: освітня і наукова інституція та пам’ятка Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО».

Під час онлайн-зустрічі абітурієнти зможуть поспілкуватися з керівниками університету і його структурних підрозділів, дізнатися про особливості вступної кампанії 2021 року, ознайомитися зі спеціальностями інститутів і факультетів фахового коледжу, можливостями працевлаштування після закінчення ЗВО, почути думку студентів про переваги навчання в університеті.

Трансляція відбудеться на каналі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича та на сторінці «Шпальти» у фейсбуку.

А тим, хто бажає поставити запитання, а також записатися на зустріч із представниками обраного факультету чи спеціальности, треба заповнити гугл-форму тут. До речі, це можна зробити до півночі 10 грудня.

Коментарі