Новини

Спортсменам заборонять займатися сексом на Олімпіаді у Токіо

Існуватиме не лише заборона фізичних контактів, але й розмови на підвищених тонах та обов’язкове носіння масок.

Фото Marvin Ronsdorf, unsplash.com

 

Організатори літніх Олімпійських ігор у Токіо наступного року заборонять спортсменам під час змагань займатися сексом.

Про це повідомили The Telegraph.

«Це не закон, але нам потрібно бути обережними і просити людей дотримуватися запобіжних заходів», – додав керівник оргкомітету «Токіо-2020» Тоширо Муто.

Так, для учасників введуть щось на кшталт кодексу поведінки, до якого входитиме заборона фізичних контактів, розмови на підвищених тонах та обов’язкове носіння масок, окрім як під час тренувань або змагань.

Відмова від фізичних контактів має на меті і заборону сексу, аби знизити ризик розповсюдження коронавірусу.

Спортсмени також повинні надати негативний результат тесту на Covid-19 менше, ніж за 72 години до прибуття. Також учасників перевірятимуть на коронавірусну інфекцію кожні 96-120 годин під час Ігор.

Окрім цього, відомо, що їх попросять якнайшвидше покинути країну після завершення змагань.

До речі, на зимових Олімпійських іграх 2018 року у Пхьончхані для учасників змагань приготували 110 тисяч презервативів. У середньому на одного жителя Олімпійського селище припадало 37 штук на кожен із 16 змагальних днів.

Тоді організатори Ігор були впевнені, що всі презервативи не будуть використані за призначенням, адже багато спортсменів забирають їх із собою як сувеніри.

Нагадаємо, Олімпіада в Токіо мала відбутися з 24 липня до 9 серпня 2020 року, однак її перенесли через пандемію коронавірусної хвороби COVID-19.

Втім, згодом комітет повідомив, що вони відбудуться за планом – з 23 липня по 8 серпня.

Коментарі