Новини

Пінгвінам у Лондонському акваріумі показали різдвяні фільми

Оригінальний матеріал Daily Mail

У період локдауну працівники Лондонського акваріуму вирішили розважити пінгвінів-шкіперів, показуючи їм різдвяні фільми. Телевізори розмістили за межами вольєрів для пінгвінів, перетворивши цю зону у по-справжньому атмосферний кінотеатр. Протягом останніх декількох тижнів тваринам показали багато класичних святкових фільмів. Серед них комедійну стрічку «Ельф» 2003 року з Віллом Феррелому головній ролі, яка, за словами співробітників акваріуму, сподобалася тваринам найбільше.

Кадр із фільму “Ельф” 2003 року. Власність New Line Cinema

«Ми постійно працюємо над тим, щоб знайти нові та інноваційні способи, які б допомогли розважити наших тварин та урізноманітнити їхнє життя», − заявила одна із співробітниць акваріуму Леа Петтітт.

Жінка розповіла, що 2020 рік став для працівників акваріуму роком викликів, адже їм доводилося самостійно розважати тварин у періоди відсутності відвідувачів.

«Нам потрібен був творчий підхід. Це чудово, що нашим пінгвінам-шкіперам подобається дивитися різдвяні фільми. Ми знаємо, що вони спостерігають за нашими відвідувачами та слухають їх, так само, як відвідувачі спостерігають за ними. Хоча вони із задоволенням дивляться святкові фільми, вони так само, як і ми, з нетерпінням очікують на повернення наших гостей».

Окрім показів фільмів, для пінгвінів також організовували водні ігри, щоб вони не сумували у період локдауну. Таким чином, працівники хотіли підготувати тварин до повернення відвідувачів. Акваріум було зачинено 5 листопада у зв’язку із стрімким збільшенням хворих на Covid-19 у Великобританії.

Коментарі