Новини

Завтра у Чернівцях відбудеться ярмарок вакансій для людей з інвалідністю

Спочатку проведуть презентацію, а згодом кандидати на посади зможуть поспілкуватися з роботодавцями.

 

1 грудня об 11.00 у ресторані Winston Hall Chernivtsi, що на вулиці Комарова 28-Г, відбудеться ярмарок вакансій. На заході роботодавці Чернівецької области презентуватимуть інклюзивні робочі місця. Про це повідомила ГО «Чернівецьке об’єднання «Захист».

До участи запрошують людей з інвалідністю, які шукають роботу, представники громадських організацій, шкіл-інтернатів, реабілітаційних центрів, інклюзивно-ресурсних центрів, органів державної влади та місцевого самоврядування, агентства з пошуку роботи та роботодавців.

Під час презентації робочих місць спікери будуть використовувати фото та відео. А після основних презентацій з учасниками поспілкуються.

Через карантинні обмеження всім проводитимуть скринінг температури, обробку рук дезінфекційними засобами, а між присутніми буде дотримана соціальна дистанція, учасники повинні бути у масках.

Захід відбудеться у межах проєкту «Інклюзивні робочі місця», що реалізує ГО «Чернівецьке об’єднання «Захист» у межах проєкту ПРООН «Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні», що реалізовують за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії та підтримки IM Swedish Development Partner. І на останок щодо професійного розвитку, актуальних вакансій можна переглянути на сайті Jooble

Коментарі