Новини

В Україні запрацював «Гіпермаркет культури»: як монетизувати власні події та послуги

До кінця року учасники отримуватимуть експертну підтримку в розробці подій, відео довідник із менеджменту культури від фахівців галузі та безкоштовне промо пропозиції.

Агенція Port.agency запускає мультифункціональну онлайн-платформу «Гіпермаркет культури». На ній інституції та креативні підприємці зможуть розмістити свої послуги або події. 

«Карантинні обмеження змусили культурний сектор переосмислити звичні формати роботи та канали просування. «Гіпермаркет культури» має на меті допомогти культурі адаптуватися до нових реалій, де керує діджитал», — розповідають організатори.

Наразі вони збирають заявки від інституцій, які хотіли б розмістити свої пропозиції:

«Ви можете представляти музей, театр, бібліотеку, музичний гурт, громадську організацію чи будь-яку іншу ініціативу. Ви навіть можете об’єднатися з іншою інституцією та створити подію на одного або сотню глядачів. Головне – унікальна пропозиція, яка змусить по-іншому поглянути на культуру», — додають в агенції.

Натомість учасники отримають експертну підтримку в розробці подій, відеодовідник із менеджменту культури від фахівців галузі та безкоштовне промо пропозиції до кінця року.

Залишити заявку можна, заповнивши форму тут. 

Проєкт створили за підтримки Європейського Союзу за програмою Дім Європи. 

Port.agency – агенція взаємодії бізнесу та мистецтва, яка створює проєкти заради соціальних змін. У портфоліо проєкти з UN Women, Посольством США в Україні, Французьким інститутом в Україні, UNICEF, Comfy, Motorola, Vogue Ukraine, Одеським міжнародним кінофестивалем.

Коментарі