Новини

Лужанський спиртзавод виставлять на торги. На Буковині відбудуться два аукціони щодо об’єктів малої приватизації

Аукціони проведуть через систему Prozorro.Продажі.

На Буковині наступного тижня відбудуться два аукціони щодо об’єктів малої приватизації. Про це повідомила Чернівецька ОДА.

У повідомленні мовиться, що 30 листопада будуть торги Лужанського спиртзаводу. Стартова ціна – 8,7 мільйона гривень. 

Написали також, що отримає новий власник заводу:

«Потужності цього підприємства дозволяють виробляти етиловий спирт та універсальну рідину «Гамаюн», що є одним із компонентів біоетанолу – альтернативного автомобільного палива. Новий власник отримає будівлі заводу, зокрема і для виробництва зрідженого діоксиду вуглецю, станцію випаровування барди і спиртосховище, а також транспортні засоби, устаткування та експериментальну установку біогазу».

Також пропонують приватизувати незавершену будівлю дитячої установи, яку почали зводити ще на початку 2000-х років. Вона розташована у центрі села Анадол Хотинського району. Торги запланували на 4 грудня, стартова ціна – 19 тисяч гривень.

У повідомленні йдеться про те, що це одноповерхова споруда з мансардою.

«Біля будівлі є свердловина. Поруч є мережі електро- та газопостачання. Зведення об’єкта стартувало на початку 2000-х років. Готовність його складає 75%. Дитяча установа частково межує з територією школи».

До речі, аукціони проведуть через електронну торгову систему Prozorro.Продажі.

Детальніше про об’єкти читайте за посиланням.

Щоб узяти участь в аукціоні, потрібно зареєструватися. Це можна зробити через операторів електронних майданчиків не пізніше за день до дати торгів. 

 

Коментарі