Новини

«Волинь-2» зіграла матч із «Буковиною». Результати гри

«Буковина» програла матч, рахунок 1:0. 

Фото ФСК «Буковина», facebook.com

У неділю, 22 листопада, «Буковина» зіграла останній виїзний матч року з ФК «Волинь-2». Він відбувся у Луцьку. Результат гри — 1:0.

Про це повідомили на сторінці ФСК «Буковина» у фейсбуку.

Зазначають, що футболісти «Волині-2» забили гол «у роздягальню».

«Зі старту поєдинку на полі було багато боротьби, а суперник та якість газону не дозволяли футболістам «Буковини» якісно контролювати м‘яча та демонструвати комбінаційну гру. Тому моменти біля воріт «Волині-2» з’являлися здебільшого після стандартів та ударів із середньої і дальньої відстані. Зокрема, у першому таймі небезпечно пробивали Нагорний, Раулюк та Сивка. Наприкінці першого тайму отримав ушкодження та не зміг продовжити гру захисник «жовто-чорних» Мосіюк. А за декілька хвилин, у компенсований арбітром час, футболісти «Волині-2» забили гол «у роздягальню» — 1:0», — ідеться у повідомленні. 

Також у дописі мовиться, що у другій половині матчу футболістам «Буковини» не вдавалося змінити хід гри, і перемогу таки здобула «Волинь-2». Остаточний рахунок матчу — 1:0.

Нагадаємо, 13 листопада у Львові відбувся футбольний матч одинадцятого туру Другої ліги першости України з футболу. На виїзді «Буковина» перемогла львівські «Карпати».

 

Коментарі