Новини

MEGOGO та Мінцифра адаптували освітні серіали для людей із вадами слуху

Нині доступні 8 серіалів проєкту жестовою мовою. До речі, їхній перегляд абсолютно безкоштовний.

MEGOGO разом із Міністерством цифрової трансформації України почали інклюзивну адаптацію освітніх серіалів із цифрової грамотности.

«Для нас принципово важливо робити освітні серіали з цифрової грамотности доступними абсолютно для всіх. Ми створюємо максимально інклюзивні освітні продукти. І переконані, що цифровою грамотністю повинен володіти кожен громадянин», — наголосила заступниця міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан.  

Наразі на MEGOGO, а також на національній онлайн-платформі Дія.Цифрова освіта доступно 8 серіалів проєкту жестовою мовою. До речі, їхній перегляд абсолютно безкоштовний.

«Кожен українець повинен мати можливість підвищувати якість свого життя в сучасному цифровому світі. Саме тому ми зобов’язані зробити будь-які проєкти з цифрової грамотности інклюзивними, доступними будь-кому. Ми раді працювати в цьому напрямку з командою Міністерства цифрової трансформації України та разом створювати безпечне і зручне середовище для широкої авдиторії нашої країни. Попереду в нас ще багато планів у побудові якісної цифрової освіти на національному рівні», – зазначає директор зі стратегічного розвитку MEGOGO Іван Шестаков

Зокрема тестовими стали такі освітні серіали:

1. Зірки е-демократії.

2. Дружні цифрові фінанси.

3. TikTok / Instagram / Facebook: як залишатися в тренді в 2020.

4. Серіал для батьків «Безпека дітей в інтернеті».

5. Відкриті дані для бізнесу.

6. Як стати YouTube-блогером.

7. Цифрові навички для вчителів.

8. Тренінг для тренерів.

До цього жестовою мовою були доступні освітні серіали «Базові цифрові навички. Сезон 1», «Базові цифрові навички. Сезон 2» і «Базові цифрові навички. Сезон 3». 

Дивитися всі серіали можна тут.

Коментарі