Новини

«Місто добра – це шанс на майбутнє», – Роман Косинський з АППУ

«Міста добра» почали будувати у Київській, Львівській та Одеській областях, тому вкрай важлива підтримка від бізнесу таких соціальних проєктів.

До Чернівців на відкриття «Міста добра» завітав керівник Територіального підрозділу асоціації платників податків України в Київській області Роман Косинський. Він привітав Марту Левченко з відкриттям кризового реабілітаційного центру допомоги для мам та їхніх дітей.

«Сьогодні особливий день, бо сьогодні здійснилася мрія Марти. Нарешті відкрився сучасний кризовий реабілітаційний центр, у якому отримують допомогу мами та їхні діточки. Але, на мою думку, найголовніше, що вони тут отримують, – це шанс. Шанс на майбутнє, шанс мам виховувати своїх дітей і шанс маленьких діточок бути поруч зі своєю мамою. Це велика справа. Наша родина завжди і всіляко намагалася допомагати і робити добрі справи, і ми дякуємо Марті за цю можливість. Та сьогодні також представляю Асоціацію платників податків України. Вона об’єднує багато підприємств різних галузей, які очолюють люди зі щирою душею і великим серцем. І ми дуже раді стати невеличкою частинкою цієї великої місії», — розповідає пан Роман.

Він із дружиною особисто підтримують всі проєкти Марти. Декілька років поспіль вони їздять на фестиваль «Буковинська мрія» і живуть там із дітьми.

Читайте також: «Тут допоможуть мамам, яким нема куди піти». У Чернівцях офіційно відкрилося «Місто добра»

«Ми не тільки ставимо галочку, допомагаючи матеріально. Ми ще й намагаємося приділяти увагу особисто людям, які потребують нашої допомоги. Ми щорічно живемо на «Буковинській мрії», наші діти спілкуються з тими дітьми. Ми стежимо за тим, як складається у них життя. Ми постійно підтримуємо контакт, вони нам телефонують, іноді навіть вночі — поділитися радістю або проблемним питанням. Ми стаємо справжніми друзями. І я вдячний за таку можливість», — додає він.

Роман Косинський закликає усіх підприємців та просто небайдужих людей підтримувати такі проєкти і робити добрі справи.

«Повсякденність іноді заважає нам робити добрі справи в тому обсязі і так часто, як ми б того бажали. Тому такі проєкти, як «Місто добра», «Буковинська мрія», «Я майбутнє України» — своєрідні провідники добра з повсякденного світу у світ, де щоденно втілюються дитячі мрії. Я закликаю всіх: долучайтеся до нас, долучайтеся до добрих справ, робіть їх будь-коли будь-де — і гарантовано отримаєте навзаєм великий скарб. Сьогодні це для нас щирі усмішки дітей і непідробна дитяча любов та вдячність. Це не передати словами, це потрібно відчути», — зауважив підприємець.

«Міста добра» почали будувати у Київській, Львівській та Одеській областях, тому вкрай важлива підтримка від бізнесу таких соціальних проєктів.

Рекламна публікація 

Коментарі