Новини

Megogo Live покаже прем’єру фільму про відомих українських митців. Детальніше про фільм та де подивитися

У проєкті взяли участь близько 90 митців, серед яких: Alyona Alyona, The Hardkiss, ONUKA, Ахтем Сеїтаблаєв та інші.

Канал Megogo Live покаже прем’єру документального фільму з циклу «Фантастичні українці», в якому взяли участь відомі музиканти, літератори, художники та представники кіноіндустрії. 

Про це мовиться у дописі цього проєкту в фейсбуку. 

Прем’єра відбудеться 19 листопада о 20:00 на молодіжному каналі  MEGOGO LIVE. Перегляд безкоштовний.

Повідомляють, що 19 листопада представлять епізод про музику, 20-го – про кіно, 21-го – про літературу, 22 листопада – про візуальне мистецтво. 

Детальніше про фільм

«Фантастичні українці» – це цикл із чотирьох фільмів про сучасну українську музику, кіно, літературу та візуальне мистецтво. У кожній серії досліджують національний культурний контекст. Крім цього, герої розповідають про те, як створити сучасний мистецький продукт, про систему культурних цінностей у суспільстві тощо.

Героями фільмів стали такі відомі українці: Alyona Alyona, The Hardkiss, ONUKA, Юрій Горбунов, Ірма Вітовська, Ахтем Сеїтаблаєв, Ірена Карпа, Оксана Забужко, Жанна Кадирова та інші. 

Творці проєкту зазначають, що загалом у проєкті взяли участь близько 90 митців.

«MEGOGO LIVE – це про справжню молодіжну культуру, альтернативну музику і про все, що формує уявлення про сучасне українське мистецтво. Проєкт «Фантастичні українці» – неймовірний збіг із нашою авдиторією, з нашим мисленням та ідеями. Ми в справжньому захваті від того, що такий класний документальний проєкт зможуть першими побачити саме глядачі нашого каналу», – сказав продюсер каналу Megogo Live Женя Галич.

Раніше ми писали про те, що український художній фільм «Мої думки тихі» отримав нагороду Discovery Award на кінофестивалі Raindance, що відбувся у Великій Британії.

 

Коментарі