Новини

В Україні запустили контакт-центр, куди можна звернутися з питаннями щодо COVID-19

Контактний центр буде працювати цілодобово. 

Фото Austin Distel, unsplash.com

Міністерство охорони здоров’я 2 листопада запустило всеукраїнський контактний центр для протидії COVID-19. Він буде працювати цілодобово. 

Про це на брифінгу сьогодні, 2 листопада, сказав Міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

Звернутися до контакт-центру можуть люди з усієї України і спитати про все, що стосується коронавірусу та організаційних моментів, пов’язаних із лікуванням. 

Наприклад, якщо людина не може зв’язатися з сімейним лікарем, не може отримати направлення на тестування чи комп’ютерну томографію, якщо є запитання про тестування тощо.

Звертатися за номером телефону: 0-800-60-20-19.

Контакт-центр працюватиме цілодобово, там є 150 операторів. 

За словами Степанова, кожне звернення будуть фіксувати у системі. Оператори для додаткової інформації за потреби також звертатимуться до сімейного лікаря чи місцевої влади.

«Зрозуміло, щоб з’ясувати інформацію і надати вам вичерпну відповідь, оператору потрібно буде зв’язатися з відповідним містом та сімейним лікарем. Усе це будуть фіксувати та реєструвати в CRM-системі, яка автоматично надсилатиме його на розгляд в регіони. А після отримання відповіді оператор обов’язково повинен вам зателефонувати», – сказав Степанов.

Раніше ми писали про те, що на Буковині 1 листопада виявили 418 нових випадків COVID-19. Від початку пандемії коронавірусом інфікувалися 22 485 буковинців. Відомо також, що 10 630 осіб одужали, з них 90 — за минулу добу.

Коментарі