Новини

Матч ФСК «Буковина» – ФК «Рубікон» не відбудеться через спалах коронавірусу в команді

Матч перенесли на невизначений термін.

Спалах коронавірусної інфекції у чернівецькій команді завадив проведенню матчу 9 туру Другої ліги між «Буковиною» та «Рубіконом», який мав відбутися 31 жовтня. Професіональна футбольна ліга ухвалила рішення перенести матч на невизначений термін. Про це повідомили на фейсбук-сторінці команди.

Відповідно до медичного протоколу УАФ, для проведення матчу за розкладом у заявці команди, в якій зафіксовано спалах COVID-19, має бути мінімум 13 футболістів. Результати тестування чернівецької команди показали, що здорових футболістів не вистачає для заявки на матч.

Головний тренер ФСК «Буковина» Степан Маковійчук зазначив, що коронавірус дуже негативно впливає на тренувальний процес команди, і повноцінно підготуватися до матчу в такому режимі дуже важко.

Фото ФСК «Буковина»

«Кожна гра для нас важлива і ми хочемо в кожній грі добиватися позитивного результату. Але виникла проблема з тим, що не вистачало футболістів, для того щоб провести матч із «Рубіконом». Хоча ми дуже хочемо грати. Щодо симптомів хворих футболістів та їхнього самопочуття, то у деяких хлопців був кашель, температура, але якогось критичного стану ні в кого, на щастя, немає.
Зараз частина футболістів травмовані, відповідно вони проходять відновлення. Ще одна частина гравців, у яких підтвердили COVID-19, перебуває на самоізоляції. Проте ми не зупиняємо тренувальний процес і працюємо із тими, хто наразі здоровий», — розповів керманич команди.

Після семи турів першості команда Степана Маковійчука займає 9-ту сходинку з вісьмома очками в активі. Відставання від лідера в таблиці, футбольного клубу «Епіцентр» з Дунаївців, складає 9 пунктів.

 

 

Коментарі