Без категорії, Новини

На Буковині у «червоній» зоні дозволили відкрити садочки та обмежили роботу громадського транспорту

Таке рішення ухвалили на позачерговому засіданні обласної комісії з питань ТЕБ та НС. 

Відсьогодні, 28 жовтня, у тих районах та містах Чернівецької области, які перебувають у «червоній» зоні, обмежили роботу громадського транспорту та діяльність закладів громадського харчування. Але дозволили роботу дитсадків. 

Таке рішення ухвалили вчора на позачерговому засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, мовиться у протоколі засідання комісії. 

Зокрема, у пункті третьому йдеться про те, що з 28 жовтня у Чернівцях, Новодністровську, а також Кельменецькому, Кіцманському, Хотинському районах Чернівецької области дозволяють:

— здійснювати пасажирські перевезення автомобільним транспортом. Однак з обмеженням кількости: не більше половини від кількости місць для сидіння. Зазначають також, що відповідальність за виконання рішення обласної комісії з питань ТЕБ та НС несе перевізник;

— роботу садочків у кількості не більше, ніж 50% наповнености груп.

Також обмежили прийом відвідувачів закладами громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо) — тепер вони працюють з 8:00 до 18:00. Але є умова: не допускати більше 20 відвідувачів (із дотриманням вимоги 10 м кв. на одну особу).

 

Коментарі