Новини

«Буковина» в домашньому матчі не втримала перемогу над «Черніговом»

Матч завершився результативною нічиєю 2:2.

Зображення ФСК Буковина

У суботу, 17 жовтня, ФСК «Буковина» на своєму полі приймала однойменну команду з Чернігова. Матч відбувся за порожніх трибун у зв’язку з епідеміологічною ситуацією в країні.

Перші хвилини матчу проходили за рівної боротьби. Гравцям обох команд не вдавалося створювати небезпечні моменти біля воріт суперників, м’яч тримався у центрі поля. На 13-тій хвилині, після невдалої гри захисників «Буковини», чернігівці вибігли в контратаку, і після прострілу з флангу у власні ворота зрізав м’яч захистик чернівецької команди Василь Гакман.

Після пропущеного голу, буковинці дещо активізувалися і відновили паритет уже на 18-тій хвилині, завдяки потужному удару Ігоря Нагорного з-за меж штрафного майданчика. Підопічні Степана Маковійчука й надалі контролювали хід гри, і на 34-тій хвилині, Василь Палагнюк реалізував вихід сам-на-сам і вивів чернівецьку команду вперед. Перший тайм завершився з рахунком 2:1 на користь «Буковини».

На 66-тій хвилині гості залишилися в меншості. Чернівчани більше атакували і контролювали гру. На 74-тій хвилині гості заробили штрафний на правому фланзі біля карного майданчику «Буковини». Гравець «Чернігова» навісив в район одинадцятиметрової позначки, а Андрій Вересоцький вдало замкнув подачу ударом головою в нижній кут воріт. Фінальний свисток арбітра зафіксував кінцевий результат – результативна нічия 2:2.

Минулий тур Другої ліги «Буковина» пропускала у зв’язку із тим, що «Калуш», із яким «жовто-чорні» мали зустрітись 10 жовтня, знявся зі змагань. Скориставшись вікном на матчі збірних, «Буковина» зіграла товариську гру з представником Прем’єр-ліги — «Рухом» з Львова. Матч завершився з рахунком 2:0 на користь львівської команди. Обидва голи буковинці пропустили з пенальті.

Коментарі