Репортаж

У Чернівцях відкрили відділення «Базисмед сімейний»

Тут можна укласти угоду з сімейним лікарем, отримати медичні послуги та зробити діагностику.

                                                                                                                                     Партнерська публікація

У Чернівцях на території житлового комплексу, що на вулиці Рівненській, відкрили відділення «Базисмед сімейний». Відтепер мешканці цього району та всі охочі можуть отримати медичні послуги біля місця проживання.

У відділенні працюватимуть два сімейні лікарі, педіатр та медсестра. 

«У нас є кімната для перебування пацієнта та пункт забору аналізів. Це зручно для мешканців цього району, вони можуть звернутися до лікаря одразу, якщо виникнуть проблем зі здоров’ям. Також можна викликати медсестру чи лікаря додому. Ми відрізняємося атмосферою довіри і відкритости. Наша найбільша радість – це здорові, щасливі люди, які так само, як і ми, закохані у життя», — розповідає керівник медичного центру «Базисмед» Олександр Самбольський.

Із сімейними лікарями відділення можна підписати декларацію і в межах пакета, передбаченого державою, отримувати медичні послуги. 

Сімейна лікарка «Базисмед сімейний» Наталія Манюк каже, що тут можна буде отримати консультацію у будь-який час. У неділю — телефоном або за домовленістю.

«Будемо проводити консультації та лікування, профілактичні огляди з хвороби, перед щепленням, підготовка до школи, садочка. Підтримка сім’ї цілодобова. Ми цінуємо ваш час, тому ставимося до кожного відвідувача з максимальною увагою. Якщо потрібно прийти на прийом до нас усією сім’єю, ми скорегуємо час, зручний для всіх».

Підтримку пацієнтів здійснює колл-центр, який допоможе у записі на обстеження чи до вузьких спеціалістів.

В амбулаторії пацієнти без обмежень зможуть користуватися палатою тимчасового перебування, де можна зробити крапельне введення ліків чи інші медичні маніпуляції.

У відділенні є УЗД-апарат, тут лікар за потреби може одразу зробити обстеження. Також маніпуляційна, де можна здати клінічні аналізи крови та сечі, біохімічні аналізи, зробити експрес-тести тощо. Тепер клієнтові при погіршенні здоров’я не потрібно стояти в чергах до сімейного лікаря, їхати в лабораторію чи очікувати на УЗД.

«Ми ставимо перевагу по сервісу, відношенню і контролю якости. Хочемо зробити трохи іншу сімейну медицину, ніж надає держава. Бо знаємо, є пацієнти, які мають сімейного лікаря, але незадоволені ним або ж узагалі не знають його. У нас модель сімейної медицини, де сімейний лікар не буде перевантажений деклараціями, а буде їх мати стільки, що зможе якісно надати допомогу своїм пацієнтам», — каже Олександр Самбольський.

За його словами, це перший філіал «Базисмед сімейний» із десяти, які планують відкрити у Чернівцях. Тут піклуються про здоров’я пацієнта з перших днів співпраці. Одразу після укладання договору проводять профілактичне обстеження. 

«Робимо це для того, аби надати пацієнтам суттєво якісну, іншу комфортну сімейну медицину на сучасному рівні. З сервісом, якістю та відповідальністю. У нашому центрі багато тисяч пацієнтів, ми дослуховувалися до них і вирішили стати ближче, надавати ці послуги і розвиватися. Ми хочемо, аби сімейний лікар був менеджером із питань здоров’я для пацієнта, аби він дійсно переживав, чув пацієнта і займався його лікуванням», — зазначив Олександр Самбольський.

Фахівці, які працюють у філіалах «Базисмеду сімейного», зможуть якісно надавати послуги, консультувати пацієнтів, стежити за їхнім здоров’ям, а найголовніше — складати та проводити профілактичні програми, аби попередити захворювання.

 

Фото Володимира Гуцула

 

Коментарі