Новини

Фанатів космосу запрошують узяти участь у Міжнародному космічному конкурсі

Найращий проєкт національного етапу представить Україну на міжнародному фіналі у Франції та отримає можливість виграти політ на Zero G.

13-14 листопада відбудеться міжнародний космічний хакатон ActInSpace 2020. Локальний етап ActInSpace вперше пройде й у Дніпрі в онлайн-режимі, тому чернівчани також можуть долучитися.

«Це міжнародний конкурс космічних інновацій, який проходить за підтримки Європейського космічного агентства (ESA) та Національного центру космічних досліджень (CNES). У 2020 році до ActInSpace приєдналися більше 60 міст з 44 країн світу», — кажуть організатори Noosphere.

ActInSpace проводять у форматі хакатону. Учасники обирають одне із завдань від ESA, CNES та інших партнерів хакатону і мають лише 24 години, аби розробити та презентувати своє рішення журі. 

Участь можуть брати повнолітні студенти, науковці, підприємці, маркетологи, програмісти, інженери, мейкери, аналітики, дизайнери, письменники та фанати космосу і технологій. 

Найкращий проєкт національного етапу представить Україну на міжнародному фіналі у Франції та отримає можливість виграти політ на Zero G.

Участь у заході безкоштовна, а реєструватися можна тут і вже.

Під час реєстрації необхідно:

– обрати країну (Ukraine) та місто (Dnipro);

– зайти в особистий кабінет (My account — Event zone);

– знайти або зібрати команду (Event zone — Team);

– обрати завдання (для цього потрібно бути членом команди);

– очікувати початку Хакатону, щоб розпочати роботу над проєктом або доопрацювати його.

Коментарі