Афіша, Новини

Чернівецька філармонія розпочала концертний сезон. Програма заходів

Упродовж жовтня організують десять концертів. 6 з них відбудуться у залі органної та камерної музики, а 4 — у залі філармонії. 

1 жовтня у Чернівецькій обласній філармонії презентували новий проєкт Музичний Performance «Музика Твоєї Філармонії» і розпочали концертний сезон. Так, упродовж жовтня відбудеться десять заходів.

Шість концертів будуть проводити у залі органної та камерної музики, що на вулиці Українській, 30. Початок концертів о 17:00.

3 жовтня чернівчан запрошують відвідати концерт академічного камерного оркестру «Capriccio». До речі, серед солістів: народний артист України Павло Чеботов (скрипка), заслужена артистка України Людмила Шапко (скрипка) та Віталій Соболєв (тенор).

4 жовтня буде концерт органної та вокальної музики. Солісти: Світлана Бардаус (орган), Ігор Раца (баритон) та Павло Дворський молодший (тенор).

Зауважимо, що 4 жовтня до Дня міста о 15:00 на площі Філармонії відбудеться концерт академічного симфонічного оркестру та солістів. 

17 жовтня проведуть вечір французької музики;

18 жовтня — концерт «Від часів Зевса до часів Джазу»;

25 жовтня — концерт органної музики;

31 жовтня — музично-поетичний вечір «Ангел миру».

Також відбудуться концерти у залі філармонії. Їх буде чотири. Початок концертів о 18:30.

9 жовтня — концерт класичної музики;

14 жовтня — концерт до Дня українського козацтва;

16 жовтня — концерт вокальної музики;

23 жовтня — концерт класичної музики.

Нагадуємо, що філармонія розігрує запрошення на двох на будь-який концерт до кінця року. Аби взяти участь у розіграші, потрібно прийти на концерт 1 чи 4 жовтня, сфотографуватися на тлі фотозони та опублікувати це фото на своїй сторінці у фейсбуку з хештегом #музикатвоєїфілармонії. 5 жовтня на сторінці філармонії опублікують результати розіграшу.

 

Коментарі